6 Responses to “Tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna”

 1. Cand in jurul tau mitocania, badarania fac legea sau iti dai seama ca nu mai exista bun simt, te simti pierdut.Si totusi…inca mai exista oameni exceptionali,care poarta cu ei puterea de a spulbera sentimentul de neputinta.

 2. Daca mai exista asa o fiinza pe pamantul acesta, mai cred ca omenia o sa mai aiba o chansa. Dar acesta finza a plecat, si in urma nu ne-a lasat decat un drum plin de litere pe care multi dintre noi nici nu o sa le intelegem. Ce putem sa intelgem este sa ne purtam cat mai bine cu totul in jurul nostru.
  Octavan Paler a fost un mare philosoph pentru mine, mia facut placere sa citesc ce nea daruit noua. El nu a scris comlicat ca alti philophie ( shoppenhauer, nietze, seneca, plato ..etc.) ci intrun fel modest de a putea fiecare fel de om sa se identifice cu versurile lui.

  Multumesc pentru tot.

 3. ATITA RAUTATE,ATITA DISPRET,ATITA CIT NU VEDEM CE ESTE IN JUR,DEJAMAGIM,RANIM, ATINGEM OAMENI CU CUVINTE GRELE SI APOI REGRETEM DE CE NU AVEM GRIJA SA NU FACEM DURERE,DE CE NU AVEM GRIJA SA NU RANIM,DE CE NU SINT UN MINUT MAI LIMPEZI SI UN MINUT SA INCHIDEM GURA INAINTE DE ASPUNE..DECE NU PUTEM..PUTEM

 4. “Hotarat lucru: tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna”… in fata unui om care a rostit un adevar atat de mare – caci pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca nici adevarul nu e doar unul singur – nu poti sa mai adaugi nimic. Poti doar sa te inclini si sa il respecti.

 5. Astazi se implinesc 82 de ani de la nasterea Maestrului!
  Mostenirea lui nu se va pierde niciodata din sufletul meu.

 6. a te lasa condus de mitocanie,si alte manifestari de degradare umana nu face altceva decat sa te intoduca in cercul lor de a pieri ptr.totdeauna…iata ca, O.Paler a fost omul care nu s-a lasat a fi inclus in acest cerc,drept ptr.care este viu,nu a pierit si convietuieste cu fiecare om,roman care intelege esentialul vietii,cu alte cuvinte omul care traieste si nu convietuieste…

  Scumpul meu om -roman….intelege valoarea si ca tot ce-i pierdut,e pierdut ptr.totdeauna.

Leave a Reply