Ingredientele succesului

4 Responses to “Ingredientele succesului”

 1. Cati ani va ramane Octavian Paler actual daca I. L. Caragiale e actual inca?

 2. Actualitatea Maestrului va ramane, cu indulgenta, cel putin un secol :) Pt unii sunt previziuni imbucuratoare, pt altii dramatice.

 3. Atata timp cat politicienii, si nu numai, isi vor axa activitatea pe interesul personal si nu pe cel general, nenea Iancu Caragiale si maestrul Octavian Paler vor ramane actuali, niciodata depasiti! Oameni de valoare ne trebuie in politica, in cultura, in general in viata sociala, dar valoarea se dobandeste greu, prin efort propriu, iar ei vor castiguri imediate, indiferent ca vorbim de politica, de cultura sau de orice alt domeniu al vietii; iar majoritatea sunt nu numai superficiali ci, sunt extrem de lenesi, aproape ca vestitul lenes al lui Creanga.

  “Invata mai degraba sa devii un om de valoare, nu un om de succes” a zis Einstein! Si stia el de ce, fiindca oamenii de valoare sunt curati si deschisi cu inima!

 4. pana la urma valoarea este data de timp!!!nu de cata apreciere se bucura omul acela in ochii multimii inculte,nici de cate premii i se decerneaza la concursuri si festivaluri sau de cate statui i se ridica ante mortem!!!TIMPUL este cel care il indreptateste pe omul de geniu care ii confera actualitate chiar si dupa zeci sau sute de ani pentru ca OMUL ACELA a spus sau a facut ceva punandu-si amprenta mintii sale asupra multor generatii…

  Ma intre: cine peste doua sute de ani sau mai putin va cita spusele domnului Basescu sau Nastase sau Vacaroiu sau Patriciu????care spuse????sau cand se va vorbi de mari personalitati istorice care au lasat ceva pozitiv in urma pentru urmasi cati dintre leader-ii contemporani vor fi vorbiti de bine sau mentionati peste cateva decenii??
  parazitii sociali precum capusele au darul ca se inmultesc repede,isi desangvineaza victimele apoi mor si pana si numele lor produce scarba iar aparitiile lor televizate starnesc dezgustul si fobia celor ce ii vad…
  ca o concluzie:avem prea muti paraziti de toate soiurile:limbrici,capuse,tenii,paduchi grasi,lipitori,ciuperci si prea putine valori!!!

Leave a Reply