5 Responses to “Lectie inutila de logica”

 1. nu ne ducem ..spre nicaeri NE DUCEM IN TARA SI LOCUL PROMIS DE MINTUITORUL NOSTRI ISUS CRISTOS….

 2. Ne ducem insepre viata, apoi spre moarte. Ne ducem cateodata bine iar cateodata prost. Dar niciodata nu trebuie sa stim unde pasim. Ne ghidam dupa instincte dupa cum ne spune sufletul, spre ce ar trebuim sa facem de cand ne nastem. Durere, fericire, sentimente, citire, de-atat avem noi parte.

 3. Eu gresesc mereu trenul si apoi plang tot in alte gari. Ma pacalesc trenurile care seamana pe dinafara a Orient Express si inauntru…leopardul. Asta e…Fiecare cu talentul sau, cu logica sau ilogica sa.

  In alta ordine de idei, Catalin, te rog mult spune-mi ce melodie insoteste montajul pentru care, de altfel, te felicit. Esti deosebit!

 4. Andrei,avem parte de tot ceea ce ai zis tu,de durere,fericire…de orice sentiment placut sau neplacut,DAR omul are nevoie in permanenta de certitudini;de aceea cautam ” destinatia”
  June,melodia care e atasata ppt’ului este Richard Clayderman-Couleur tendresse;Ms mult de felicitari,dar totusi tind sa cred ca nu sunt deosebit(repet,asa cred eu) :) .Dupa cum ai spus si tu…fiecare cu talentul,logica,ilogica sa ;)
  Emma,sunt de parere ca in general fiecare om “normal”cauta cat mai multe certitudini,iar un lucru pe care l’am citit si l’am experimentat este ca in cazul in care ponderea certitudinilor este mai mare atunci si viata este mult mai frumoasa,sper sa ai cat mai multe certitudini :)

 5. … “logica si fericirea sunt lucruri total diferite”.
  Si ambele, relative, cred eu. Logica mea, logica lui, fericirea ei sau a ta, logica si fericirea lor care aproape intotdeauna vor fi diferite de cele ale… altora. Poate ca daca s-ar pune cap la cap, cele potrivite cu celelalte, la fel potrivite, ar avea sansa de a se transforma in absolute? Asa s-ar gasi perfectiunea. Dar atunci, ce sa mai cauti? ;)

Leave a Reply