Definitia cicatricelor

Cand doare cicatricea
ne doare rana veche
sau faptul c-am uitat-o?

8 Responses to “Definitia cicatricelor”

  1. Poate ca ne doare insusi faptul ca nu am uitat-o, ca inca traieste in noi; cicatricea nu inseamna ca rana a disparut, ci doar ca s-a transformat in ceva mai suportabil, cu care am invatat sa traim, in oarecare masura… Dar insasi existenta ei nu ne permite sa ne uitam rana care a fost odata… Probabil ca asta este unul dintre rosturile aparitiei cicatricelor: neuitarea…

  2. Ce este viata fără suferintă?!… si mai ales fară acea suferintă provocată in mod constient de către sine?… in mod paradoxal, majoritatea se regasesc in propria, dulce suferintă care le aminteste de faptul ca incă trăiesc. Ea este o hrană pentru suflet de care nu se pot lipsi pentru ca asta ar insemna sa renunte exact la ceea ce le determină suferinta. iar renuntarea nu poate fi una definitivă din moment ce ea incă mai prezintă ezitări…

  3. zic ca, mult mai trist ar fii sa doara lipsa durerii, absenta nelinistii…sa se astearna uitarea fulguind peste dureri nerostite, un gand… doare si absenta durerii… pentru ca ar aduce in noianul de amintiri izul inconfundabil de acrisor al resemnarii…

  4. am ales durerea sa ma pot purifica de tot ce este rau in mine
    am ales durerea pt a-mi depasi propria neputinta
    am ales durerea pt ca ea mi-a adus dragoste … mi-a adus Dumnezeirea mai aproape
    am ales durea pt a putea contempla stele pt a putea comtempla clipele

  5. Ne doare clipa aceea,cand ne-am lasat cicatrizati…

  6. Probabil ca doare durerea neduruta la vreme ei.

  7. Suflet pierdut…
    Suflet slut si urat…
    Precum un chip de lut ars in pacate…
    Suflet de piatra,
    Suflet de gheata…
    Suflet cu gheare, suflet hain,
    Suflet pustiu…sufletul tau!

  8. Uneori te intrebi daca acea rana mai doare sau te-ai obisnuit cu durerea, poate esti inca sub anestezia temporara a indiferentei neconstiente sau poate timpul te-a vindecat.

Leave a Reply