3 Responses to “Cei care-am fost la Troia.II”

  1. […] Octavian Paler UN BLOG DRAG SUFLETULUI MEU… ANA -MARIA ŞI CRISTIAN LISANDRU, MINUNILE DIN VIAŢA MEA http://danielraduta.ro/ Poezie. Proză de GEANINA LISANDRU este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Fără Opere Derivate 3.0 România. Bazată pe opera disponibilă la geaninalisandru.wordpress.com. IMPORTANT - TEXTELE NU POT FI PRELUATE FĂRĂ ACORDUL MEU SCRIS. […]

  2. Se implinesc astazi trei ani de cand Octavian Paler a renuntat la noi.Ne-a lasat un munte de moralitate, de demnitate , de caracter.Ne-a lasat o bogatie care nu poate fi cuantificata, ne-a lasat viata lui, gandurile lui,angoasele lui,nefericirile lui si sperantele lui.In memoria lui las o lacrima de regret.Mare OM !

  3. In urma cu 3 ani, pe 7 mai, Octavian Paler s-a mutat intr-o stea. Odata cu trecerea timpului, amintirea lui Paler nu numai ca nu se sterge dar ea devine si mai puternica, si mai pretioasa.
    In acest moment comemorativ, doresc sa multumesc echipei si colaboratorilor acestui site, ce ne fac posibil intr-un fel, dialogul zi de zi, cu cel cu care simtim dureros ca nu am vorbit indeajuns in timpul vietii lui.

Leave a Reply