Un dram de ordine

„Dimineata m-am sculat cu gandul ca fiecare om are haosul sau personal. Si ca in raporturile cu acest haos, exista trei faze. In prima, iti ignori haosul. In a doua, ratacesti prin el. In a treia, incerci, daca mai ai timp, sa pui putina ordine. Cam asta as vrea sa fac aici”

Autoportret intr-o oglinda sparta

Spre toate cele spre care merg, merg pe jos. Vreau sa sosesc, nu sa ma ivesc. Fara osteneala drumului, fara singuratatea drumului, fara confruntarea cu mine insami, fara dorul de tine.

Vreau sa ma apropii, nu sa pic din senin. Fara distante, fara pasi, fara glasul pasilor, ce spun nespusul. Distrug astfel multe pingele, dar nu distrug oamenii.

8 Responses to “Un dram de ordine”

 1. cel mai mare respect ………vorbele cu prisocinta si cu multa cugetare de un farmec uluitor avand in suflet gratie ,…..respect

 2. Multumesc frumos, Alex.

 3. Da,frumoase cuvinte,asa se ordoneaza “haosul”.De fapt noua ne place “haosul” ,ficare cu “haosul” lui,cand vrem sa schimbam ceva incepem prin a face ordine.Ordine!?ha!ha! ha! “haosul” se poate numi si ordine,depinde care parte a paharului o privesti!

 4. Asa este, fiecare cu haosul sau :)
  Multumesc, Camil

 5. mulţumesc, minunate gînduri “spuse” aşa special cum faci de fiecare dată îmi dai senzaţia citirii unor versuri în scurte pastile de suflet
  îmi aminteşti , clar , ceva ( cineva ) încă “te caut” :lol:

 6. Multumesc mult si eu draga Cella :)
  Cred ca asta fac, fara sa constientizez anume…Dar totul pleaca dinauntrul meu.
  Sunt fericita ca reusesc sa te bucur un pic.

 7. Ma emotionezi, Gabitz… Cat de frumos ai aratat cum se strabate propriul haos. Subscriu la ce a spus Camil: haosul e in fapt ordine. O ordine ce apartine altei logici, aceea a drumului catre noi insine. Multumesc! :)

 8. Criss,
  imi incanti de fiecare data inlauntrul…
  Multumesc si eu.

Leave a Reply