Umbra timpului

“ Împărţind timpul, omul a descoperit că el curge ireparabil. A observat că “azi” devine “ieri” şi că umbra copacilor se alungeşte spre asfinţit. În clipa aceea a devenit melancolic şi a descoperit regretul. Dar era prea târziu. ” ~ Caminante

8 Responses to “Umbra timpului”

  1. Octavian Paler a avut darul de a spune lucruri care te izbesc atât de tare încât te doare să le citeşti, apoi te doare cât de mult a simţit un om care a scris atât de profund

  2. Da Monica, cuvintele Maestrului pur si simplu ne izbesc. Octavian Paler dezgolea adevarul, il aducea in forma lui cruda, daca poate fi numit asa un adevar, il dezbraca de haina iluziei confortabile.

  3. Nu este citat, cuvant al lui Octavian Paler care sa nu te miste, sa nu te emotioneze profund… Prin cuvintele lui ramane mereu viu si aproape de noi. Foarte frumos!

  4. A observat c azi devine ieri i c umbra copacilor se alunge te spre asfin it.

  5. Cuvintele te urmaresc si te emotioneaza in acelasi timp.Il citesc u mare placere.

  6. Timpul..trebuie el pretuit pt a nu avea regret,e mai ult decat necesar sa nu il irosim,pt ca nu vom mai avea sansa sa recuperam ceea ce pierdem,e important sa pretuim fiecare secunda din viata ca si cum ar fi ultina..

  7. Superb

  8. mi-as fi dorit sa traiesc in Romania lui Octavian Paler …

Leave a Reply