Şanse

Riscurile ascund tot atâtea şanse -  Caminante

Te-ai gândit vreodată de ce unii reuşesc lucruri minunate, iar alţii nu pot decât să îi admire sau invidieze?  Nu e vorba de noroc, nu e vorba de destin , ci doar de puterea de a-şi urma visul chiar şi atunci când totul pare potrivnic.

Pentru a-ţi atinge ţelurile trebuie să pui credinţă, pasiune şi speranţă în munca ta, dar nu în ultimul rând trebuie să-ţi asumi riscul eşecului. Avem oare curajul să riscăm certitudinile prezente pentru incertitudinea îndeplinirii unui vis ?

8 Responses to “Şanse”

 1. depinde cat de mare este riscul si mai ales cat de mare e realizarea. De exemplu, nu as risca siguranta si sanatatea familiei mele pentru absolut nimic din lumea asta. Cred ca unele “lucruri minunate” nu sunt de vanzare.

 2. Deseori ne asumam riscuri atent calculate, si de multe ori aceasta precautie ne ajuta … dar cu toate astea uneori actiunile cel mai putin calculate ne aduc fericirea ( si nu e vorba aici doar de mari succese, ci si de bucuriile marunte care ne aduc un zambet pe buze in fiecare zi).
  Intr-adevar fericirea, siguranta si sanatatea familiei , sunt “lucruri minunate” pe care nu le risti, dar care merita orice sacrificiu pentru a le avea.

 3. Scrii minunat, Adela! :)

 4. Adela, trebuiesa facem asta…
  Este esential, draga mea!

 5. Este :) .

 6. Aceste “bucurii marunte” sunt esentiale pentru a iesi din rutina zilnica…ele sunt impulsul de care avem nevoie pentru a vedea si partea plina a paharului. Iar eu as putea considera un zambet sincer un “mare succes” printre atatea ipocrizii….

 7. Asa e Simona, un zambet sincer ne poate aduce multa bucurie!! :)

 8. “Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers! “

Leave a Reply