Clipa

“Toate sunt intr-adevăr trecătoare.” - Caminante

Timpul trece ireversibil… ne naştem cunoscând sfârşitul. Şi, totuşi, ce ne rămâne de făcut?

Putem trece prin viaţă, fără să luăm nimic de la ea, doar împărţindu-ne în nenumărate direcţii. Putem trece prin viaţă cu tristeţe, amăgindu-ne mereu că viaţa nu are sens, că sfârşitul e inevitabil.

SAU, putem iubi fiecare clipa, ne putem bucura de fiecare nou răsărit, putem admira frumuseţea, putem mulţumi pentru fiecare zâmbet, putem să ne bucurăm de prezenţa celor dragi în viaţa noastră… putem trăi clipe minunate, amănunte surprinzătaore.

Depinde de noi ce alegem să facem cu timpul ce curge pa langă noi.

7 Responses to “Clipa”

 1. De noi depinde sa fim ceea ce vrem sa fim :) . De noi depinde sa visam :) . Sa fim fericiti :) . Si sa citim asemenea articole minunate! :)

 2. asa e, trebuie sa nu uitam sa mai si TRAIM, nu doar existam in bataia vintului, in rutina zilelor, in stresul cotidian…

 3. :)

 4. Frumos Adela!
  Ar fi atat de minuat sa facem din zilele noastre un timp al dragostei ca timpul florilor. Fiindca pomii nu uita sa faca flori primavara si nu amana fenomenul pentru la toamna! :)

 5. Si nu cred ca il vor amana vreodata :) .

 6. Asa e Gabi, ar trebui sa le urmam exemplul ! :)

 7. mare blestem pe capul unui om sa nu inteleaga nimic altceva decat ca odata si oadat se va sfarsi.Mare nefericire sa intelegi doar ca viata ti-a fost daruita doar ca sa vegetezi si sa-ti plangi de mila in cazul in care nu esti ca cei pe care ti i-ai ales ca modele.mare pacat sa pierzi o zi fara sa-ti daruiesti un zambet si fara sa multumesti providentei ca te-a ales sa vezi cum e aici.
  I-am multumit Celui de Sus ca m-am nascut,ca vad soarele,ca pot sa merg,ca pot sa miros copacii infloriti si ca mi-a lasat spiritul liber.va multumesc voua ca existati dar sa nu uitam niciodata vorba marelui Paler:pentru a exista oameni care privesc in sus trebuie neaparat sa existe altii care privesc doar spre pamant.Asa ca sunt incantata ca existam .

Leave a Reply