Săptămâna “Viaţa cu Octavian Paler”

Miercuri, 7 mai, se împlineşte un an de zile de când Octavian Paler a plecat dintre noi. Dar doar fizic. Practic, el se află zi de zi alături de noi. Din lumea celor drepţi ne zâmbeşte şi ne încurajează. Ne îndeamnă să fim tineri, impertinenţi, curajoşi şi dornici de cunoaştere.

Va fi o săptămână specială pe OctavianPaler.ro. Şi va fi o săptămână a bucuriei. A bucuriei că acest mare om nu ne va părăsi niciodată. Viaţa lui, ceea ce a creat reprezintă comoara pe care marele Octavian Paler a lăsat-o drept moştenire României. Pentru că de fapt, el nu a murit şi nu va muri niciodată.

Lansăm un concurs. Special pentru voi, cititorii siteului nostru. Cei care mereu ne-aţi susţinut şi aţi încurajat acest proiect realizat în memoria lui Octavian Paler. Cine vrea să participe la concurs trebuie să trimită un articol pe tema: “Ce i-a lăsat Octavian Paler lui…”(numele vostru). Articolele vor fi trimise la adresa ovi_miron[at]yahoo.com. Termenul limită de trimitere este vineri seară, ora 24. Duminică dimineaţă, la ora 8 vor fi anunţaţi câştigătorii. Cele mai bune 3 articole vor fi publicate pe OctavianPaler.ro.

Articolele vor fi apreciate de către întreaga echipă a siteului nostru. Părerea fiecărui autor va avea o pondere egală în evaluarea finală.

Vă aşteptăm articolele cu foarte mare interes!

ps: editura Corint v-a pregatit o surpriza.

7 Responses to “Săptămâna “Viaţa cu Octavian Paler””

  1. [...] DESPRE CONCURS AICI – „Săptămâna – Viaţa cu Octavian Paler” [...]

  2. [...] AICI găsiţi detalii despre saptămâna “Viaţa cu Octavian Paler” şi despre concurs iar AICI găsiţi primul articol din serie, Ce i-a lăsat Octavian Paler lui Ovidiu. [...]

  3. Sunt foarte interesata. L-am admirat pe Octavian Paler, mai ales in ultimii lui ani, cand, constient de apropierea mortii, spunea adevaruri dureroase, transformandu-se intr-o voce a constiintei nationale!

  4. Multumim pentru sustinere, Maria! :)

  5. [...] Octavian Paler Continua saptamana “Viata cu Octavian Paler”! [...]

  6. [...] Batalie dura pentru cele 3 locuri castigatoare la concursul de pe [...]

  7. [...] pm. Poate ca vi se va parea o enormitate ceea ce am spus in titlu, dar eu asa l-am perceput pe Octavian Paller in ultimii ani. Varsta inaintata ii dadea lui Paller o noblete senioriala, o inaltime a [...]

Leave a Reply